Tasuta bussisõit tekitab vastakaid arvamusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrulanna Hille Karu toetab poliitikute lubatud tasuta bussisõitu, millest tõuseks kasu kõigile Lõuna-Eesti inimestele.
Võrulanna Hille Karu toetab poliitikute lubatud tasuta bussisõitu, millest tõuseks kasu kõigile Lõuna-Eesti inimestele. Foto: Arved Breidaks

Nii nagu poliitikud, pole ka bussisõitjad ühel meelel, kas minister Kadri Simsoni lubatud tasuta bussisõit teeb elu paremaks või külvab hoopis segadust. Ka see, kas prii sõit üldse Lõuna-Eestisse jõuab, on endiselt selgusetu.

«Arvan, et see oleks Lõuna-Eesti rahvale suureks abiks,» hindas Võru bussijaamas teisipäeva hommikul bussi oodanud pensionär Hille Karu. «Praegu ikkagi paljud inimesed ei pääse maalt kuhugi ja paljudel pole rahagi. Kui bussid käima sättida, siis Võru, Valga ja Põlva jaoks oleks see väga hea asi.»

Hille Karu sõitis varem autoga, kuid nüüd on peamiseks liikumisvahendiks saanud buss. Piletitele kulub kuus umbes 30 eurot. «Sõidan Tartu vahet ja Haanja poole, ka Põlvasse,» rääkis ta. «Palju on aga neid, kes üldse liikuma ei saa, kellel pole see rahaliselt võimalik. Tasuta sõit annaks inimestele väga palju juurde.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles