Rõuges sirguvad noored ettevõtjad

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rõuge valla noored ettevõtlikkuse inspiratsioonipäeval Tartu aparaaditehases 13. oktoobril 2017
Rõuge valla noored ettevõtlikkuse inspiratsioonipäeval Tartu aparaaditehases 13. oktoobril 2017 Foto: Rõuge vallavalitsus

Rõuge vallavalitsus on üheks oma südameasjaks võtnud noorte ettevõtlikkuse suurendamise. Samuti peetakse oluliseks noorte ja ettevõtjate koostööd piirkonna pärandile, võimalustele ja vajadustele tuginevate algatuste elluviimisel.

Selleks loodud projektis «Noorte kogukonnaettevõtlusõppe mudel» osalevad uue Rõuge valla koolid ja noortekeskused. Siht on koos välja töötada ettevõtlusõppe mudel, millesse on põimitud koolis läbiviidav ettevõtlusõpe, praktilised tegevused ja suhtlus kohalike ettevõtetega ning kogukonna tugi.

Aasta jooksul õpivad noored leidma kohalikest võimalustest lähtuvat äriideed, koostama äriplaani ning seda ka ellu viima. Kavas on käivitada vähemalt viis noorteettevõtet.

Algatuses võivad kaasa lüüa kõik kohalikud ettevõtjad, kes huvitatud noorte ettevõtlusõppe praktilisemaks muutmisest. Ettevõtjatelt oodatakse mentorlust noorte äriplaanide väljatöötamisel ja elluviimisel ning kaasalöömist ühisseminaridel. Oma huvist projektis osaleda tuleks ettevõtjatel teada anda Rõuge avatud noortekeskusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles