Lähipäevadel püsib õhutemperatuur plusspoolel

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmane ilm
Vihmane ilm Foto: EEVA KAUN/POSTIMEES

Lähipäevade ilm pakub küll veel peamiselt plusskraade, kuid viimaste päevadega võrreldes läheb siiski veidi jahedamaks, prognoosib ilmateenistus.

Ööl vastu pühapäeva on pilves ilm. Vihma- ja lörtsisadu levib üle maa, kohati on sadu tugev. Puhub ida- ja kagutuul 5-10, Liivi lahe ümbruses ja põhjarannikul iiliti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval taandub laussadu põhja poole, kuid mitmel pool on vihma- ja lörtsihoogusid. Mandril puhub kagu- ja lõunatuul 7-12, iiliti 15 m/s, saartest alates pöördub tuul edelasse ja läände ja tugevneb 7-12, rannikul ajuti puhanguti 17-20 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, hommikul saartel ja läänerannikul puhanguti 15-20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja kagutuul 7-12, saartel ja rannikul puhanguti 17-20 m/s, õhtul hakkab nõrgenema. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi, rannikul tuleb sooje veel kuni 5 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, öö hakul Liivi lahe ümbruses puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi, rannikul on kuni 5 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab lund ja lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lörtsi, saartel ka vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 1-3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles