Kaitseliidu noored jätsid esikohad koju

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimus Valga gümnaasiumi saalis noorkotkaste ja kodutütarde vabariiklik mälumänguturniir, milles osalesid kuni neljaliikmelised võistkonnad üle Eesti.

Sellisel kujul mälumäng toimus vabariigis esmakordselt ja läks ühe korraldajatest, Kaitseliidu Valgamaa maleva noorteinstruktor Janika Nikluse sõnul suurepäraselt. Ühtekokku oli võistlema tulnud 15 kodutütarde ja 10 noorkotkaste võistkonda erinevatest ringkondadest. Lisaks panid mälumängus teadmised proovile ka juhendajate võistkonnad, seda küll arvestuseväliselt.

Kodutütarde peavanem Angelika Naris sõnas, et algatus tuli Valga ringkonna poolt tööplaani koostamise käigus, kusjuures algne idee oli teha mälumäng kodutütardele. "Kui poisid kuulsid, et tüdrukutel on see tööplaanis, soovisid ka osaleda. Kaasasime soovijad ja huvi oli päris suur nagu näete: kümme maakonda tuli üleskutsega kaasa."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles