Piirkonna suurim toidupood avab uksed

Tomi Saluveer
, ajaleht@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Einar Visnapuu seisab kassade ees, mis hakkavad järgmisest nädalast teenindama Lõuna-Eesti kolme maakonna suurima toidukaupluse kliente. Selle koduks saab kümmekond aastat tagasi ehituspoele ehitatud hoone.
Einar Visnapuu seisab kassade ees, mis hakkavad järgmisest nädalast teenindama Lõuna-Eesti kolme maakonna suurima toidukaupluse kliente. Selle koduks saab kümmekond aastat tagasi ehituspoele ehitatud hoone. Foto: Tomi Saluveer

Lätis alkoholipoodidega tuule tiibadesse saanud Alko1000 poekett avab teisipäeval Võrus kolme Lõuna-Eesti maakonna seni suurima toidukaupluse. Nöörimaal asuvas 2300 ruutmeetri suuruses A1000 marketis hakatakse müüma pakendatud kaupa otse alustelt.

Poeketi juhi Einar Visnapuu sõnul on Võrus avatav pood ettevõttel juba seitsmes. Eestis avati vaid mõni kuu tagasi 1600 ruutmeetri suurune kauplus Tartus. Oktoobri lõpul avas ettevõte poe ka endises Valga Säästumarketi hoones. Kui Läti Alko1000 poodides on põhirõhk vägijookidel, siis Eestisse rajatud kauplustes on valikus 90 protsenti toidukaubad.

Alkoäri viis toidukaupmeesteni

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles