Õuele põrutanud veok lõhkus maja nurga

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ööl vastu laupäeva ärkasid Tõrva vallas Karjatnurmes asuva elamu elanikud müra peale ning avastasid, et akna taga on veoauto.

Pärnu suunast tulnud veok oli kurvis teelt välja sõitnud, kihutanud läbi maja ümber oleva heki, niitnud maha betoonposti, sõitnud oma kastiga otsa maja nurgale ja peatunud otse maja ees. «Abikaasa ärkas enne üles. Tema kuulis sahinat ja kolksu ning röögatas, et reka on majas sees,» kirjeldas maja elanik Külli Heldemaa, kes eilegi veel koduõuel maast veoauto juppe korjas.

Õnnetus oli üsna õnnelik, sest veok oli napilt mööda sõitnud maja juures asuvast puust ja selle rattajäljed on majale nii lähedal, et vaid pool meetrit kursist kõrvale kaldudes oleks tagajärjed olnud palju hullemad. Õnnetuse hetkel kella poole ühe paiku öösel olid kodus Külli Heldemaa, tema abikaasa ning nende poeg ja tütar. Ükski neist ei viibinud aga selles toas, mille nurka auto tabas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles