Spordiliit valis aasta tegijaks endise Valga aselinnapea

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spordiliidu Jõud aasta tegija 2017 Lauri Drubinš
Spordiliidu Jõud aasta tegija 2017 Lauri Drubinš Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti maakondade spordiliite ühendava Eestimaa Spordiliidu Jõud koosolekul valiti välja tänavune aasta tegija. Tiitli pälvis valgalane Lauri Drubinš.

Aastatel 2013–2017 Valga aselinnapeana töötanud Drubinš oli 13. Eestimaa talimängude ja 42. Eesti linnade suvemängude korraldamise algataja, eestvedaja ja elluviija.

Mõlemal suurvõistlusel tegeles ta linna spordibaaside broneerimise, majutuse, toitlustuse, turvamise ja parkimise ning ava- ja lõputseremooniate, samuti juhtide võistlusega. Tema juhendamisel valmisid reklaamid ja trükised ning ta andis suure panuse mängude kajastamisse.

Drubinš võttis mõlemat suurvõistlust hingega ja tegi kõik, et Eestimaa talimängud ja linnade suvemängud Valgas õnnestuksid.

Lisaks tunnustatakse spordiliidu Jõud aasta tegijaid kolmes maakondlikus kategoorias: noortetreener, kohaliku spordielu edendaja ja piirkondlik spordisündmus.

Aunimetusi annab Jõud alates 2003. aastast üksikisikule või isikute rühmale, kelle töö ja tegevus on silma paistnud erilise tulemuslikkusega ja mõjutanud spordiliidu arengut. Esitatud kandidaatide hulgast tegid valiku maakondade spordiliidud.

Aasta tegijatele antakse tunnustused üle 16. detsembril Kose kultuurikeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles