Lapsed mängivad kokkuvajuva kuuri juures

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba aastaid tüliallikaks olnud kuur Tsirguliinas on tänaseks tõsiselt ohtlikus seisus. Kohe-kohe on see kukkumas naabruses elava pere kuurile ning laste mänguväljakule. Ohuallikas on varisemisohtlik kuur aga seal läheduses mängivatele lastele.
Juba aastaid tüliallikaks olnud kuur Tsirguliinas on tänaseks tõsiselt ohtlikus seisus. Kohe-kohe on see kukkumas naabruses elava pere kuurile ning laste mänguväljakule. Ohuallikas on varisemisohtlik kuur aga seal läheduses mängivatele lastele. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Tsirguliinas Vabriku tänava maja hoovis paiknev varisemisohtlik kuur on olnud pikemat aega tüliallikas naabruses elava pere ja vallavalitsuse vahel. Lubadust lobudik lammutada ei ole vald siiani täitnud.

«See kuur on kokkukukkumise äärel,» sõnas Tõnu Lume, kes viibib sagedasti oma lastega lobudiku naabruses asuvas elumajas, kus elavad tema abikaasa vanemad.

«Olen näinud lapsi seal mängimas ja see on neile reaalne oht. Mul on see asi tõsiselt südamel,» rääkis Lume, kui oma murega augustis toimetuse poole pöördus. Ta lisas, et on probleemiga juba korduvalt vallavalitsuse poole pöördunud, kuid polevat sealt vastust saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles