Riigikogu liige ostis Otepääle maakodu

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni on Uuno Laul ja Marika Tuus-Laul oma Otepää-kodus viibinud suvisel ajal. Aga ilmselt juba kuu pärast kolib Uuno lõplikult Otepääle.
Seni on Uuno Laul ja Marika Tuus-Laul oma Otepää-kodus viibinud suvisel ajal. Aga ilmselt juba kuu pärast kolib Uuno lõplikult Otepääle. Foto: Erakogu

Otsinud abikaasaga tükk aega maakodu, jõudis Riigikogu keskerakondlane liige Marika Tuus-Laul lõpuks Otepääle, kus leidis sobiliku paiga. Talvepealinn on talle eriline – sealt on pärit tema esivanemad, seal veetis ta oma lapsepõlvesuved koos vend Heimar Lengiga.

Mõte uuest maakodust oli abielupaaril päris ammu. Mõni aasta tagasi hakkasid nad seda interneti kaudu tõsisemalt otsima. Põhiliselt tegeles sellega meespool. Ei läinudki kaua aega, kui abikaasa Uuno Laul saatis naispoolele kauni maja pildid Otepää aedlinnas.

«Mina, kes ma olen iseloomult alati kaalutlev ja põhjalikult analüüsiv, otsustasin asja peaaegu hetkega. Mis oli aga kõige tähtsaim – see maja on Otepääl,» rääkis rahvasaadik Toompealt Marika Tuus-Laul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles