Võrus algab ettevõtjate vormimine juba koolipingis

Arved Breidaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtlusõppe tublimate tegijate sekka jõudnud Võru gümnaasiumi nimel võtsid autasu üle kooli direktor Karmo Kurvits (vasakult esimene) ning huvi- ja projektijuht Andri Tallo (vasakult teine). Pildil on veel Kuldar Leis, Katrin Kivisild, Marje Vaan, haridusminister Mailis Reps ja kaubandus-tööstuskoja peadirektor Mait Palts.
Ettevõtlusõppe tublimate tegijate sekka jõudnud Võru gümnaasiumi nimel võtsid autasu üle kooli direktor Karmo Kurvits (vasakult esimene) ning huvi- ja projektijuht Andri Tallo (vasakult teine). Pildil on veel Kuldar Leis, Katrin Kivisild, Marje Vaan, haridusminister Mailis Reps ja kaubandus-tööstuskoja peadirektor Mait Palts. Foto: HARIDUS- JA TEADUS­MINISTEERIUM

Võru gümnaasiumi õpilasfirmade suur arv ja nende edukas esinemine tõi koolile Eesti parima ettevõtlusõppe edendaja tiitli.

Haridusministeerium tunnustas läinud nädalal ettevõtlusõppe tublimaid tegijaid, nimetades Võru gümnaasiumi parimaks ettevõtlusõppe edendajaks ning Põlvas elava ettevõtja ning ettevõtluskonsultandi Kuldar Leisi selle ala aasta mentoriks.

Koolile tõi tiitli tõsiasi, et riigigümnaasiumi kahe esimese õppeaasta jooksul on seal loodud veerandsada õpilasfirmat ning neid on seal koorumas veelgi. «Ettevõtlusõpet pakume mitmel moel, kuid kõige populaarsem on õpilasfirmade programm,» rääkis Võru gümnaasiumi direktor Karmo Kurvits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles