Väljaku ehitus paneb kannatuse proovile

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskväljaku Lillesalongi juhataja Ülle Võrk ütles, et teadis ehitusega arvestada ja teda pole see häirinud. Siiski tunnistas ta, et rahvast käib poes vähem ja käive on eelmise talvega võrreldes langenud vähemalt poole võrra.
Keskväljaku Lillesalongi juhataja Ülle Võrk ütles, et teadis ehitusega arvestada ja teda pole see häirinud. Siiski tunnistas ta, et rahvast käib poes vähem ja käive on eelmise talvega võrreldes langenud vähemalt poole võrra. Foto: Arvo Meeks

Tõrva keskväljaku uuendustööd takistavad klientide ligipääsu väljaku ääres asuvatesse ettevõtetesse, kus käive on nüüd oluliselt langenud.

Kohe väljaku äärde jäävas kõrtsihoones tegutseva Tõrva Lilleaida juhi Kristel Veri sõnul rääkis ta varem klientidele, et ehitus teda ei mõjuta. Kuna aga hiljuti purunes vibratsiooni tõttu kaks lillevaasi, ta seda enam väita ei saa. Teerulli tekitatav vibratsioon on Veri sõnul kohati väga tugev. Viimati kukkus selle tõttu WC laest pirn alla.

«Teisipäeva õhtul küsis koristaja, mis lahti on. Seal oli selline tunne, et kas jõuad oma häda ära teha või kukub lagi selga. Hea, et sellel hetkel keegi WCs ei olnud,» rääkis Veri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles