Kadunud mees pöördus tagasi hooldekodusse

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei palus eile kaasabi selgitamaks välja 55aastase mehe asukohta, kes pidanuks eile õhtuks Paju pansionaati naasma, kuid seda ei teinud. Eile õhtul pöördus ta ise tagasi pansionaati.

Pühapäeva, 3. detsembri hommikul kella 8 paiku lahkus Gennadi Valga vallas Paju külas asuvast pansionaadist ning pidi väidetavasti bussiga Valga linna sõitma. Tagasi pansionaati lubas mees naasta keskpäevase bussiga, kuid seda ta ei teinud. Teistele pansionaadi elanikele oli mees rääkinud nii Tallinnasse, Narva kui ka Tartusse sõidust.

Kuivõrd mehel ei olnud kaasas telefoni, puudus pansionaadi personalil ja ka korrakaitsjatel võimalus mehelt endalt vahetult uurida, kus ta on ja kas temaga on kõik korras.

Pühapäeva hilisõhtul sõitsid patrullid läbi pansionaadi ja selle ümbruskonna teid ja tänavaid. Lisaks tehti kindlaks, et üheski raviasutuses mees ei viibi. Samuti kontrollisid patrullid pansionaadi personali abiga kõiki teadaolevaid aadresse ja kohti, kus mees aega veeta võiks.

Esmaspäeva hommikul õnnestus korrakaitsjatel linna turvakaamera salvestise abil tuvastada, et pühapäeva hommikupoolikul saabus mees jalgsi Valga linna ja istus kella 12.30 ajal Valga bussijaamas Tallinnasse suunduva bussi peale ja lahkus kodukandist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles