Aasta ettevõtteks valiti betoonitootja

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valgamaa ettevõtlusgalal kuulutati aasta ettevõtteks ja parimaks tootmisfirmaks PM Kaubandusgrupp, kes kaasa aidanud piirkonna tuntuse kasvule, kandes enda logol edasi Valga linna sümboolikat.

PM Kaubandusgrupp OÜ on asutatud 1992. aastal Valgas ning alustas oma tegevust kaubandusettevõttena. Firma tegeles esmalt kaupade impordi ja ekspordiga ning varustas poode tarbe- ja toidukaupadega. Aastal 1997 muudeti aktsiaseltsina loodud ettevõte osaühinguks.

Alates aastast 2006 tegeleb ettevõte peamiselt kaevandamise, liiva- ja kruusakarjääride majandamise ning kallurvedudega. Neil on kokku viis karjääri Valga-, Võru- ja Viljandimaal. Firma on spetsialiseerunud teedeehituses kasutatavate materjalide ja segude valmistamisele ning ehitusvaldkonnas segusõlmedele mõeldud materjalide tootmisele. Samuti pakub ettevõte igakülgset abi teiste karjääride majandamisel nii üle Eesti kui ka väljaspool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles