Galerii: Võrus avas uksed Kagu-Eesti suurim toidukauplus

Tomi Saluveer
, ajaleht@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

A1000 market avas täna Võrus oma kolmanda Eestis asuva poe. Nöörimaal asuv 2300 ruutmeetri suurune toidukauplus on Põlva-, Valga- ja Võrumaa peale seni suurim toidupood.

Poeketi juht Einar Visnapuu kinnitas, et külastajate arv oli esimesel päeval ootuspärane. «Paljud inimesed külastasid hommiku jooksul poodi kahel-kolmel korral,» rääkis Visnapuu. «Esmalt käidi üle ukse kiikamas, siis põhjalikumalt kaupluses ringi vaatamas ja lõpuks koos perega oste sooritamas.»

Visnapuu tõi kõige ostetumate toodete hulgast esile näiteks tualett- ja majapidamispaberi ning kanamunad. «Võib öelda, et 95 protsenti kaupadest on meil oma lusika alt läbi läinud − selliseid tooteid on vähe, mida me pole ise proovinud,» lisas Visnapuu.

Peamiselt pakendatud kaupa müüval poeketil on kauplused ka Tartus ja Valgas, firma ärimudel on müüa võimalikult palju ja odavalt. Kui Lätis asuvates poodides müüakse peamiselt alkoholi, siis Eestis on põhirõhk toidukaupadel. Võru kaupluses saab tööd 16 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles