Politsei hoiatab: tuisu tõttu on Lõuna-Eesti teed libedad

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teisipäeval, viiendal detsembril kella 21 ajal leidis Tartumaal Tallinn-Tartu maantee 166. kilomeetril Kärevere lähedal aset kolme sõidukiga liiklusõnnetus, milles sai kaks inimest viga. Nii Tallinna kui ka Tartu poolt tulijad pidid ummikus ootama.
Teisipäeval, viiendal detsembril kella 21 ajal leidis Tartumaal Tallinn-Tartu maantee 166. kilomeetril Kärevere lähedal aset kolme sõidukiga liiklusõnnetus, milles sai kaks inimest viga. Nii Tallinna kui ka Tartu poolt tulijad pidid ummikus ootama. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Politsei hoiatab, et Lõuna-Eestis sajab lund ja teed on kohati ohtlikult libedad. Harjumuspärasest keerulisemad ilmaolud on seni kaasa toonud ka inimkannatanutega liiklusõnnetusi.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Indrek Koemets rõhutas, et turvaliseks liiklemiseks ja avariide vältimiseks tuleb sõidukijuhtidel kohandada oma sõidumaneer praegustele ilma- ja teeoludele vastavaks. „Sõidukiirus olgu pigem madalam, pikivahe piisav ja äkilisemad manöövrid tuleks üldse ära jätta,“ soovitas operatiivjuht.

Pisut enne kella 21 laekus häirekeskusele teade liiklusõnnetusest Tartu vallas, Tallinn-Tartu tee 166.kilomeetril, kus juhtus liiklusõnnetus kahe sõiduauto ja veoki vahel. Õnnetuses osales kokku viis inimest, neist üks laps. Kiirabi viis kaks kannatanut haiglasse.

Politsei sulges Tallinn-Tartu maanteel Valmaotsa (Laeva tankla) ja Kärevere teemaja vahelise lõigu kogupikkuses umbes 8 kilomeetrit. Tallinnast Tartu poole liikujatel soovitab politsei ümbersõitu juba Puurmani või hiljemalt Valmaotsa kaudu (Tabivere-Lähte-Tartu). Tartust Tallinna poole liikujad võiksid kasutada Jõgeva maanteed ja minna trassile tagasi alates Tabiverest (Tartu-Tabivere-Puurmani) või kasutada lõpuni Piibe maanteed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles