Minister tänas tervise edendajaid

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski tänas maavalitsustes töötanud ning töötavaid terviseedendajaid nende töö eest.
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski tänas maavalitsustes töötanud ning töötavaid terviseedendajaid nende töö eest. Foto: Olev Mihkelmaa

Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski tänas eile, 5. detsembril maavalitsustes töötanud ning töötavaid terviseedendajaid nende töö eest.

Maavalitsuse terviseedendajad on maakonnas koordineerinud koostööd rahvatervise seisukohast oluliste asutuste ja inimeste vahel ning pakkunud maakonna elanikele teavet tervislike eluviiside kohta.

Teiste seas pälvisid ministri tunnustuse ja tänu Ene Mattus, Irena Viitamees, Kaire Zopp ja Margit Rikka Põlva maavalitsusest, Leili Saluveer Valga maavalitsusest ning Mare Udras ja Aira Udras Võru maavalitsusest.

Maavalitsused lõpetavad oma töö 2017. aasta lõpus. Nende ülesanded rahvastiku tervise edendamisel võtavad üle kohalikud omavalitsused, kes peavad valima asutuse, kelle kaudu rahvatervise seaduses sätestatud ülesandeid edaspidi maakonna tasandil täidetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles