Lõuna-Eesti parima turismisündmuse korraldas Valga muuseum

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnustatud pärimuspeo käigus sõlmisid Kristjan Prii ja Päivi-Pääsu Kreutzwald vanade Hargla kihelkonna traditsioonide järgi edasiseks eluks liidu
Tunnustatud pärimuspeo käigus sõlmisid Kristjan Prii ja Päivi-Pääsu Kreutzwald vanade Hargla kihelkonna traditsioonide järgi edasiseks eluks liidu Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lõuna-Eesti turismikonverentsil selgus Lõuna-Eesti parim tänavune turismisündmus – selleks valiti Valga muuseumi korraldatud pärimuspidu Eesti Pulm.

«See on supertunne! Oleme tohutult õnnelikud,» ei hoidnud Valga muuseumi juhiabi-varahoidja Marju Rebane tunnustuse väljakuulutamise järel emotsioone tagasi. Tiitlit käis ta Elvas vastu võtmas koos muuseumi haridus- ja projektijuhi Merili Madisso ja teadur-koguhoidja Priit Riemanniga.

Tema sõnul tuli tunnustus üpris ootamatult. «Kui saadeti kutse, mõtlesin, et huvitav ja tore konverents. Siis vaatasin, et oleme ka nominendid. Aga ise arvasin, et võidab Võru lastefestival – see oli hästi vahva üritus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles