Advendikontserdid pakuvad muusikat igale maitsele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arno Anton
Arno Anton Foto: Arvo Meeks / LEPM

Advendiaeg on magus aeg kõigile muusikahuvilistele, sest kontserte väga erisuguste esinejatega korraldatakse nii kultuurimajades kui ka kirikutes. Kuulata saab väga mitmekesist muusikat.

Juba selle pühapäeva keskpäeval astuvad Valga kultuurikeskuses teisel advendikontserdil üles Valga põhikooli ja MTÜ Kungla noored. Kuulata saab mudilaskoori Sära, lastekoori Kiired, Kungla muusikalitruppi ja Dreambandi ning vaadata neiduderühma Piiripealsed särtsakaid tantse. Nädal hiljem, kolmandal advendikontserdil, esinevad samas Valga muusikakooli õpilased ja õpetajad.

Tõrva kammersaalis annavad advendikontserdi pühapäeval Tõrva muusikakooli õpetajad ja õpilased. Juba nädal hiljem, 17. detsembril, on kammersaalis heategevuskontsert «Usun inimeste headusse». Seal astuvad rahva ette Inga ja Toomas Lunge, Ele Millistfer ja Tõrva muusikakooli noored muusikud. Kontserdil saavad kõik külastajad teha oma annetuse noorele Hummuli naisele Pillele, kes vajab abi taastusraviks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles