Jõulutuure pole Valka kerge meelitada

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos Saara Kadakuga jõulutuurile läinud lauljat Rolf Roosalu oli lootust tänavu talve hakul näha-kuulda nii Valga, Võru kui Põlva maakonna keskuse kultuurimajas. Paraku jäi Valga-kontsert tehnilistel põhjustel ära ja nii ei jõua tänavu Valga kultuurikeskusse ilmselt üksi jõulutuur – kui just imet ei sünni.
Koos Saara Kadakuga jõulutuurile läinud lauljat Rolf Roosalu oli lootust tänavu talve hakul näha-kuulda nii Valga, Võru kui Põlva maakonna keskuse kultuurimajas. Paraku jäi Valga-kontsert tehnilistel põhjustel ära ja nii ei jõua tänavu Valga kultuurikeskusse ilmselt üksi jõulutuur – kui just imet ei sünni. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja / Scanpix

Eestit on tabanud tõeline jõulutuuride laviin – tänavu on üle Eesti neid paarikümne ringis. Valga kultuurimajja ei jõua sedapuhku nendest ükski, Võrus on aga võimalik näha suisa kolme suuremat tuuri.

«Kui kuulan-vaatan reklaame, jääb mulje, et igal pool mujal on jõulutuurid, aga meie kultuurimajas mitte,» avaldas nördimust üks toimetuse poole pöördunud valgalane. «Kuidagi haledaks on see asi jäänud siin.»

Enda sõnul on proua ise usinalt Valga kultuurikeskuses toimunud jõulukontserte külastanud – kui vähegi võimalust on olnud. «Käisin ka eelmisel aastal. Ja minu tuttavad on ka kõik käijad. Muusika on mulle südamelähedane: olen ise kultuurimajas laulnud. Hea, et vähemalt muusikakool toredaid kontserte korraldab, samuti muuseum.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles