Ettevõtja Allain Karuse – uus mees Valga poliitmaastikul

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vallavolikogu esimehe asetäitja Allain Karuse on võtnud enda südameasjaks seista vallaelanike huvide eest.
Valga vallavolikogu esimehe asetäitja Allain Karuse on võtnud enda südameasjaks seista vallaelanike huvide eest. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Mõjukate edetabeli 23. kohalt leiame elupõlise valgalase, ettevõtja Allain Karuse. Uue poliitikuna tegi ta Keskerakonna nimekirjas kandideerinuna tänavustel volikogude valimistel ilma, kogudes Valgas 1089 häält. Seda oli üle kolme korra rohkem kui järgmisel kandidaadil.

«Mulle ei meeldi teha sõnu, rohkem ikka tegusid. Kui olen jõudnud milleski veendumusele, võtan kätte ja teen ka ära. Valga ja kogu siinse piirkonna tulevik läheb mulle korda, sest see on ja jääb mu kodukandiks. See pole paljas sõnakõlks, vaid südameasi. Olen aastatega kogunud teadmisi ja kogemusi ettevõtluses, mida nüüd püüan Valga volikogu aseesimehena rakendada Valgamaa heaks,» sõnas Karuse.

Poliitikasse ajendas meest minema kohalik olukord. «Palju küsitavusi ja segadust linna juhtimises, intriigid, kahtlane kaadripoliitika, valitsemiskulude läbipaistmatus,» loetles ta. «Kogukondlik ühtekuuluvus ja hoolimine vajab elluäratamist ning tugevdamist.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles