Margus Lepik – vallavanem, poliitik, sportlane, isa

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga vallavanem Margus Lepik on seisukohal, et piirialal peab olema haigla, mis oma teenustega oleks igati kaetud.
Valga vallavanem Margus Lepik on seisukohal, et piirialal peab olema haigla, mis oma teenustega oleks igati kaetud. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Mõjukate edetabelist leiame Margus Lepiku (48), kes on valgamaalastele teada-tuntud kui pikaajaline maavanem ja kirglik spordisõber. Novembrist on ta Valga vallavanem.

Lepik tunnistas, et ega ta isikute edetabeleid eriti jälgi, kuid viskab pilgu peale küll. «Ma ei võta tõsiselt neid pingeridu, mis koostatud subjektiivsetel alustel nagu ka see kõnesolev mõjukate nimekiri. Ma ei tee sellest mingeid järeldusi. Küll jälgin objektiivsetel alustel koostatud ettevõtete edetabeleid, kust saab infot, mida saab analüüsida ja mille alusel saab teha ka järeldusi.»

Lõuna-Eesti Postimehe mõjukate nimekirjas, kus välja toodud sada nime, on Valgamaalt naisi ainult viis: Maie Niit, Külliki Siilak, Monika Rogenbaum, Ester Karuse ja Ilona Leetmaa. Lepiku sõnul on naiste aktiivsus ja mõjukus eri valdkondades väga erinev, kuid poliitikas ja juhirollides on nende hõivatus võrreldes meestega siiski madal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles