Otepää restoran sai kõrge tunnustuse

, ajaleht@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Uustalu
Koit Uustalu Foto: Maarius Suviste/

Restoranijuht White Guide tegi hiljuti teatavaks nende restoranide nimed, kuhu soovitab Baltimaades sööma minna.

Kõrge tunnustuse osaliseks sai ka GMP Pühajärve restoran, mille peakokk on Koit Uustalu – Otepää restoran jõudis Põhjamaade parimate restoranide nimistusse. Esimest korda jõudis GMP Eesti 30 parima hulka, mille seas on vaid neli aasta ringi avatud toidukohta väljaspool pealinna.

Mainitud nimistust ilmub raamat, mis on toiduturistide giidiks Põhja-Euroopas. See on nimekiri, kuhu pääsemisest unistab iga väärikas peakokk Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles