Otepää restoran sai kõrge tunnustuse

Koit Uustalu

FOTO: Maarius Suviste/

Restoranijuht White Guide tegi hiljuti teatavaks nende restoranide nimed, kuhu soovitab Baltimaades sööma minna.

Kõrge tunnustuse osaliseks sai ka GMP Pühajärve restoran, mille peakokk on Koit Uustalu – Otepää restoran jõudis Põhjamaade parimate restoranide nimistusse. Esimest korda jõudis GMP Eesti 30 parima hulka, mille seas on vaid neli aasta ringi avatud toidukohta väljaspool pealinna.

Mainitud nimistust ilmub raamat, mis on toiduturistide giidiks Põhja-Euroopas. See on nimekiri, kuhu pääsemisest unistab iga väärikas peakokk Eestis.

Loe kõiki artikleid

Oled juba tellija? LOGI SISSE või SEO LEHE TELLIMUS

Loe ka neid

Tagasi üles