Jalmar Vabarna – 129 päeva välislavadel

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikuna tegutsevat Jalmar Vabarnat kutsutakse igal aastal ka poliitikasse. «Poliitiku töö ei ole siiski minu jaoks, proovin ühiskonda kujundada pigem oma loomingu kaudu,» rääkis Vabarna.
Muusikuna tegutsevat Jalmar Vabarnat kutsutakse igal aastal ka poliitikasse. «Poliitiku töö ei ole siiski minu jaoks, proovin ühiskonda kujundada pigem oma loomingu kaudu,» rääkis Vabarna. Foto: Jelena Rudi

Lõuna-Eesti mõjukate seas kolmandaks valitud Jalmar Vabarna viibis lõppeval aastal 129 päeva välismaal ja esines koos bändiga Trad.Attack! välistuuril kokku 60 kontserdiga. 30aastane Vabarna on eeskujuks noortele, samas on ta edukas muusikaettevõtja.

«Ütleksin hea meelega, et mul kulub praegu kogu aeg esinemistele ja pillimängule, kuid kahjuks pole see nii,» rääkis Vabarna, kellel jäi tänavu seljataha 80 lennureisi. «Tegelen muusikaettevõtlusega ning kõige rohkem aega kulub seega hoopis arvutitööle, e-kirjadele ning kohtumistele.»

Vabarna hinnangul on Trad.Attack! muusikaäri valdkonnas Eestis täna üks juhtivaid ansambleid. «Muusika on meie töö ja loomulikult näeme vaeva, et see töö saaks üha enam ja kõrgemalt tasustatud,» lisas ta. «Selleks on vaja värsket ning vaheldusrikast sisu ja sellega iga päev tööd teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles