Porine tänav võib asfaldi saada tuleval aastal

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vesise ilma tõttu poriseks muutunud Saviaugu tänav Valgas selle nädala kolmapäeval.
Vesise ilma tõttu poriseks muutunud Saviaugu tänav Valgas selle nädala kolmapäeval. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Lumi ja plusskraadid on Valgas Võru tänava remondi ajal palju kasutatava Saviaugu tänava autosõitjatele ebameeldivaks muutnud. Lootust aga on, et tänav saab järgmisel aastal asfaltkatte.

„Põhja peale sõitsin kinni. Kogu Võru tänava liiklus on pandud ühte kruusateed mööda käima ja seda mitte keegi ei hoolda,“ kirjeldas oma muret ajalehele Valgas asuva Voorimehe pubi omanik Toivo Leetus, kes väljendas oma pahameelt ka vallavalitsusele. Saviaugu tänaval liigub praegu palju autosid, kuna Võru tänav, mis on Valga üks suuremaid tänavaid, on remondis ja ümbersõit käib ühes lõigus 850 meetri pikkuse Saviaugu tänava kaudu.

Valga linnahooldusameti juhataja Arno Uprus käis info peale olukorda kontrollimas. „Nii hull see asi ei olnud. Ferrari või madalama autoga võis põhja peale jääda, aga tavaautoga seda ohtu seal ei olnud. Aga olukord on kehv ikkagi,“ ütles Uprus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles