Valga-Valka mängijad on tähtede mängu hääletusel lätlastest juhtimas

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga-Valka poolelt viskas Lasenbergs meeskonna kõige resulatiivsemana 27 punkti. Pilt on tehtud mullu detsembris.
Valga-Valka poolelt viskas Lasenbergs meeskonna kõige resulatiivsemana 27 punkti. Pilt on tehtud mullu detsembris. Foto: Tiit Loim/Lõuna-Eesti Postimees

BC Valga-Valka Maks&Mooritsa mängijad on tuleval aastal toimuva Eesti ja Läti korvpalliliigade tähtede mängu koosseisu hääletusel lätlastest kahes kategoorias juhtimas.

Järgmise aasta 16. veebruaril Saku Suurhallis peetava tähtede mängu koosseisu hääletusel on lätlastest mängijate seas kõige rohkem hääli saanud tagamängija Edgars Lasenbergs, kel laupäeval kella 14:20 seisuga oli 514 häält. Tagamängijatest teisel kohal oleval lätlasel Jānis Kaufmanisel BK Valmierast on koos 273 häält.

Ääremängijatest juhib Valga-Valka mängumees Kristaps Miglinieks 256 häälega, talle järgneb BK Valmiera mängija Anrijs Miška 221 häälega.

Keskmängijatest juhib lätlaste hulgas BK Valmiera mängija Viktors Iļins.

Eesti mängijate seas Valga-Valka mehed esireas pole. Tagamängijatest on seal populaarseim Janari Jõesaar BC Kalev/Cramost, ääremängijatest Janar Talts Tartu Ülikoolist ja keskmängijatest Cedric Simmons BC Kalev/Cramost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles