Serviti jätkas Balti liigas võidukalt

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carl-Eric Uibo viis väravat aitasid Serviti järjekordse võiduni Zaporožje ZTR-i üle.
Carl-Eric Uibo viis väravat aitasid Serviti järjekordse võiduni Zaporožje ZTR-i üle. Foto: Helin Potter / Käsipalliinfo

Balti liigas mängiti laupäeval kuus põhiturniiri kohtumist, millest Eesti klubid said tabelisse kaks võitu ja kaks kaotust. HC Kehra/Horizon/Pulp&Paper alistas kodusaalis Viljandi HC 32:21 (16:10), Põlva Serviti oli üle Zaporožje ZTR-ist 28:26 (13:12) ning HC Tallinn kaotas Minski SKA-le 27:33 (13:14).

B-alagrupi tippmängus kohtusid Põlvas kaks täiseduga meeskonda – kohalik Serviti ja Zaporožje ZTR. Kevadel vastakuti olles said ukrainlased Balti liiga eelmise hooaja poolfinaalis kindla võidu, nüüd pakuti Mesikäpa halli publikule ülimalt tasavägine ja haarav heitlus.

Kohtumise alguses paisutati väravavõrke pea et kordamööda, kuniks 13. minutil ZTR-i 7:6 eduseisus viskas Serviti kolm vastuseta väravat ning haaras mänguohjad. Kogu kohtumise jooksul polnud võõrustajatel suuremat kui kolmeväravalist edu, aga ka viigini ukrainlasi ei lastud.

Eriti viimastel minutitel oli ZTR-il mitu võimalust mänguseis viigistada, ent siis hiilgas tõrjetega Eston Varusk. Serviti sai tabelisse neljanda võidu tulemusega 28:26 ja jätkab alagrupiliidrina. Anatoli Tšezlov viskas kodumeeskonna kasuks seitse, Henri Sillaste ja Carl-Eric Uibo viis väravat. Ukrainlaste parim oli kaheksa tabamusega Aleksei Gantšev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles