Võru ostumeka omanik lubab juurdeehitist

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kagukeskuse juurdeehituse plaan seisab juba teist aastat riiulil. Hiljuti valminud parklate laiendused on siiski märgiks, et omanikul on uue hoone ehitamisega tõsi taga. Täna on veel teadmata, kui suures mahus laiendustööd ette võtakse.
Kagukeskuse juurdeehituse plaan seisab juba teist aastat riiulil. Hiljuti valminud parklate laiendused on siiski märgiks, et omanikul on uue hoone ehitamisega tõsi taga. Täna on veel teadmata, kui suures mahus laiendustööd ette võtakse. Foto: Tomi Saluveer/Lõuna-Eesti Postimees

Paar aastat tagasi Kagu-Eesti suurima ostukeskuse omandanud Tartu ettevõtja Urmas Sardis lubas hiljemalt märtsiks teatada, kas plaanitav juurdeehitis tuleb ühe- või kahekorruseline. Ühe võimaliku ankurrentniku teada on projekt aga kõrgete ehitushindade tõttu külmutatud.

Võrus Kooli tänaval kaht kinnistut omav Kroonikeskus OÜ ostis Kagukeskuse paar aastat tagasi ehitusfirmalt Semuehitus. Nüüdseks on uus omanik seal laiendanud parklate ala, juurdeehituse projekt on aga jäänud pikalt riiulile.

«Selles ei ole küsimustki, kas ostukeskuse laiendus tuleb või mitte,» kinnitas Sardis. «Lahtine on vaid, kas juurdeehitis tuleb ühe- või kahekorruseline.» Selle üle otsustamisel on tema sõnul määrav, kui suur on lõpuks üürnike huvi, lepinguid kaupmeestega seni veel allkirjastatud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles