Karikavõistlused kujunesid tänavu rahvusvahelisteks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalli karikavõit tuli tulemusega 3 : 2 Helme meeskonnale.
Võrkpalli karikavõit tuli tulemusega 3 : 2 Helme meeskonnale. Foto: Õnne Laiakask

Keeni põhikooli võimlas lõppesid Valgamaa karikavõistlused meeste võrkpallis, andis teada Valgamaa Spordiliidu tegevjuht Rein Leppik.

Osales kuus võistkonda. Sedapuhku oli jõuproov suisa rahvusvaheline, sest kaks võistkonda oli osalemas ka Lätist – täpsemalt Valkast. Seejuures jõudsid mõlemad Läti võistkonnad ka nelja parema sekka poolfinaali. Seal neil aga enam nii hästi ei läinud. Ühes poolfinaalis tuli Valka Miglal 3 : 1 alla jääda Helmele. Teises poolfinaalis olid vastakuti Valga võrkpalliklubi Viktooria ja Valka linna meeskond, seal läks 3 : 0 võit VK Viktooriale.

Seega jäid pronksile heitlema kaks Valka võistkonda. 3.– 4. koha mängus võitis Valka Migla Valka linna meeskonda 3 : 0, seega kuulus Miglale kolmas koht.

Esikohamäng Helme valla ja VK Viktooria vahel kujunes viiegeimiliseks. Karikavõit tuli tulemusega 3 : 2 Helme meeskonnale, kuhu kuulusid Rauno Mõts, Janek Pisartšik, Egon Ilisson, Kristo Vahar, Kristjan Mikk, Randy Elias, Heiki Pilm, Anglus Piller, Raigo Mõts ja Andre Vatsk.

Karikavõit tuli tulemusega 3 : 2 Helme meeskonnale.
Karikavõit tuli tulemusega 3 : 2 Helme meeskonnale. Foto: Õnne Laiakask

Teise koha võitnud VK Viktooria esindusse kuulusid Ailands Pelš, Vladislav Jefimof, Viktor Dedovets, Timur Koptev, Daniel Pozdejev, Kirill Balihhin, Ants Kronberg, Igor Dodonov ja Vassili Dinis.

Kolmandaks tulnud Valka Migla võistkonnas mängisid Reinis Bukšs, Aivis Jermacans, Ricards Bušs, Janis Jermacans, Gints Švets, Elmārs Savickis, Edgars Zalužinskis ja Sulev Rätsepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles