Ettevõtte abiga valmis Valga linnapargis laste mänguväljak

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus mänguväljak Valga linnapargis
Uus mänguväljak Valga linnapargis Foto: Valga vallavalitsus

Valga linnaparki spordihalli kõrvale on kerkinud mitmesuguste atraktsioonidega mänguväljak, mis sai valmis tänu linnas tegutsevale lihatööstusettevõttele Atria Eesti AS.

«Mänguväljakust on Valgas palju puudust tuntud ning tühi plats linnapargis oli sobiv koht, kuhu rajada lastele turvaline ja mõnus olemine,» rääkis Valga vallavanem Margus Lepik linna kodulehel.

«See, et Atria Eesti oli valmis väljaku rajamist toetama, on väga tänuväärne ning hea näide sellest, kuidas kohalik ettevõte saab valgalasi rõõmustada. Atria panus on aidanud muuta linna lastele paremaks kasvamise kohaks ning see on oluline eesmärk Valga arengus. Firma auks nimetame uue koha Maks & Mooritsa mänguväljakuks,» lisas vallavanem.

Laste kasutada on mängulinnak liumäe ja ronimisredelitega, karussell, liumäega auto ning kiigeplats. Lähiajal lisanduvad platsile uued pingid ning valgus. Kevadel kaetakse pinnas multšikihiga, et tagada kasutusmugavus ja pinnase vastupanu vihmahoogudele.

Atria Eesti on ka varem silma paistnud kohaliku elu elavdamisega, aidates kaasa ürituste korraldamisele. Kohaliku spordi edendajana on firma suureks toeks korvpalliklubile Valga-Valka / Maks & Moorits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles