Põlva tiim üllatas HC Kehrat

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva meeskonna treener Kalmer Musting kinnitas, et nädal aega on töötatud pühapäeva nimel.
Põlva meeskonna treener Kalmer Musting kinnitas, et nädal aega on töötatud pühapäeva nimel. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Käsipalli meeste meistriliigas peetud 10. vooru viimased kohtumised kujunesid pingelisteks. Üllatuse valmistas kõrgliiga uustulnuk Põlva Coop, alistades HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi 32 : 31.

Peamiselt noortest koosnev Coop oli korra kehralasi juba üllatanud karikavõistluste avaringi korduskohtumises, ent esimeses omavahelises liigamängus jäädi oktoobris kümne väravaga alla. Neljapäeva õhtul ei lubatud koduses Mesikäpa hallis 11kordset Eesti meistrit Kehrat aga kordagi juhtima.

Võrdse alguse järel oli Põlva Coop esimese veerandtunni lõpuks peal 9 : 5, peagi ka 13 : 8 ja 15 : 10. 17aastase Mathias Rebase karistusvise 29. minutil kasvatas edu seitsmeväravaliseks ning poolaja võitis Coop 19 : 12. Hästi toetasid nooremaid mängumehi endised Serviti mehed Priit Jõks ja Andreas Rikken.

Teisel pooltunnil tundus korraks, et kohtumise saatus otsustatakse kiirelt, sest Põlva kasvatas edu veelgi ja juhtis 41. minutil juba 24 : 15. Siis hakkas Kehra jõudsalt vahet vähendama, aga viis minutit enne lõppu juhtis Põlva veel 29 : 24. Väravad Kaspar Leesilt, Indrek Normakult ning pärast Coopi treeneri Kalmer Mustingu time-out`i ka Abdel Djalil Machoult  – ja põlvalaste edu oligi minimaalne.

Jõks ja Mihkel Muld tegid seisuks 31 : 28, kaks väravat Normakult aga 31 : 30. Tõnis Kase viskas seisuks 32 : 30 ja Leesi viimane tabamus kaunistas kehralaste kaotusnumbrid minimaalseks. Jõks panustas võitu kaheksa, Kase seitsme ja Rikken viie väravaga. Kehral tabas Lees üheksa, Normak viis ning Machou ja Anton Borovski neli korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles