Liiklusohutuse edendamine tõi Tõrvale tunnustuse

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auhinda kutsuti vastu võtma maanteeametiga Tõrva linnas tihedalt koostööd teinud Tiina Neumann, Sirli Pippar ja Piret Karu.
Auhinda kutsuti vastu võtma maanteeametiga Tõrva linnas tihedalt koostööd teinud Tiina Neumann, Sirli Pippar ja Piret Karu. Foto: Tõrva LInnavalitsus

Maanteeameti 2017. aasta liiklusohutuse auhindade tänuüritusel sai tunnustuse ka Tõrva linnavalitsus.

Amet tunnustas isikuid ja organisatsioone, kes silma paistnud liiklushariduse korraldamise ja liiklusohutuse edendamisega, võib Tõrva valla kodulehelt lugeda.

Liiklusohutuse üleriiklik kohaliku omavalitsuse auhind läks ainult kahele omavalitsusele ning Pärnu linnavalitsuse kõrval pälvis tunnustuse ka Tõrva linnavalitsus.

Tänuüritusel toodi välja, et Tõrva linn oli tänavu üks väga vähestest omavalitsustest, kes osales pea kõigis maanteeameti kampaaniates ning koostöös korraldati mitmeid liiklusohutusalaseid üritusi ja tegevusi. Eraldi toodi välja näiteks rattavõistlused, rattaöö ja eakate sõidukijuhikoolitus.

Auhinda kutsuti vastu võtma maanteeametiga Tõrva linnas tihedalt koostööd teinud Tiina Neumann, Sirli Pippar ja Piret Karu.

Copy
Tagasi üles