Koduootel koerad-kassid Valga loomade varjupaigas

, ajaleht@lounapostimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga loomade varjupaik
Valga loomade varjupaik Foto: Arvo Meeks / LEPM

Lähenemas on jõulud ja aastavahetus, pered saavad kokku ja tähistatakse ühiselt jõule. Kahjuks ei ole kõigil kodusid, ka peresid mitte. Valga loomade varjupaigas on koduootel 11 koera ja 61 kassi. Vaata palun neid ilusaid pilte ja ehk leiad just endale sobiva looma, kellele kodu pakkuda.

Valga loomade varjupaik, Laatsi 11a, tel 529 9880, valga@varjupaik.ee, E-R kl 13–17, L kl 11–16, P suletud. Rohkem fotosid loomadest www.varjupaik.ee

JESSIE
JESSIE Foto: Andres Tamm

JESSIE

Noorukene 1,5 aasta vanune laika Jessie otsib kodu. Sõbralik ja tore keskmist kasvu perekoer. Oskab jalutada kenasti rihma otsas ja on sõbralik kõigi inimestega. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

MIHKEL
MIHKEL Foto: Andres Tamm

MIHKEL

Muhe Mihkel on koduootel. Tegus ja sõbralik keskmist kasvu isane koer. Umbes kaheaastane. Vaktsineeritud, kiibistatud ja kastreeritud.

TOTI JA MURZIK
TOTI JA MURZIK Foto: Andress Tamm

TOTI JA MURZIK

Kaks suurt sõpra Toti ja Murzik on koduootel. 10aastane isane Toti ja 7aastane isane Murzik on kogu oma elu elanud koos. Koerad jäid koduta omaniku surma tõttu. Nad on sõbralikud, öösel on harjunud magama toas, kus peavad hästi puhtust ja hoiavad korda. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

KASSIPOJAD
KASSIPOJAD Foto: Andres Tamm

KASSIPOJAD

Valga loomade varjupaigas on koduootel hulk kassipoegi. Kõik nad on saanud parasiiditõrje, vaktsineeritud, kiibistatud ja passiga. Suuremad isased kassipojad on kastreeritud.

LIISU
LIISU Foto: Andres Tamm

LIISU

Rahuliku ja tasakaaluka iseloomuga noor emane kiisu. Pailembene sülekass, kes saab hakkama ka õueeluga. Vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud.

ARTEMI
ARTEMI Foto: Pille Sulev

ARTEMI

Rahuliku loomuga kõuts Artemi saab hästi läbi teiste kassidega ja väiksematele liiga ei tee. Naudib sülletulekut ja paisid. Vaktsineeritud, kiibistatud ja kastreeritud.

MAIKO
MAIKO Foto: Pille Sulev

MAIKO

Sõbralik ja armas isane kassipoeg Maiko on hea mänguseltsiline. Maiko on viie kuu vanune. Vaktsineeritud, kiibistatud ja kastreeritud.

ROBERTINA
ROBERTINA Foto: Pille Sulev

ROBERTINA

Uudishimulik kassipoeg Robertina on nelja kuu vanune. Iseloomult õrnuke ja tagasihoidlik, kuid paid meeldivad temalegi. Vaktsineeritud ja kiibistatud.

SETT
SETT Foto: Pille Sulev

SETT

Tegus nooruk Sett on 1,5 aasta vanune. Aktiivne ja seltskondlik triibik, uhke pika sabaga. Vaktsineeritud, kiibistatud ja kastreeritud.

TUTI JA TIPSU
TUTI JA TIPSU Foto: Pille Sulev

TUTI JA TIPSU

Kaks noorukest kuue kuu vanust kassineiut Tuti ja Tipsu on koduootel. Uudishimulikud ja mänguhimulised, võõrastega veidi arglikud. Vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles