Telesarja avaetapi võitis Parksepa keskkool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV 10 olümpiastarti võistlus aastal 2012
TV 10 olümpiastarti võistlus aastal 2012 Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Laupäeval Võru spordikeskuses toimunud «TV 10 Olümpiastarti» sarja 47. hooaja esimesel etapi järel tõusid koolide arvestuses liidriteks Viljandi kesklinna kool ning Parksepa keskkool.

Hooaja esimesest etapist Võrus võttis osa üle 400 noore sportlase 84 koolist. Pika võistluspäeva järel selgusid kaheksa individuaalset võitjat ja algas ka koolidevaheline mõõduvõtt. Vanemas astmes võisteldi 60 meetri jooksus ning teivashüppes (poisid) ja kuulitõukes (tüdrukud). Nooremas astmes selgusid samuti parimad  60 meetri jooksus ning lisaks ka kõrgushüppes.

Valga-, Põlva- ja Võrumaa noorsportlastest jõudis tosina parema hulka 14 neidu ja noormeest. Parima tulema jooksis välja Valga põhikooli esindav Dan Šemeljov, kes vanemas astmes ajaga 7,79 sekundit oli 60 meetri jooksus võitmatu. Lisaks saavutas Šemeljov seitsmenda koha teivashüppes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles