Hans Teearu valiti aasta parimaks parasportlaseks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmameister Hans Teearu valiti ka aasta parimaks sportlaseks.
Maailmameister Hans Teearu valiti ka aasta parimaks sportlaseks. Foto: Mallika Koel

Eesti Paralümpiakomitee tunnustas esmaspäeval Kalevi spordihallis peetud pidulikul spordiaasta lõpuüritusel aasta parimaid sportlasi.

2017. aasta parimateks sportlasteks valiti kergejõustiklane Marja-Liisa Landar, kes sai kurtide olümpiamängude pronksmedali kõrgushüppes ja Otepää suusataja Hans Teearu, kes sai kaks kuldmedalit 10 km klassika ja 1 km vabatehnika sprindis INAS Euroopa- ja maailmameistrivõitlustel, teatas Eesti Paralümpiakomitee.

Noorsportlastest valiti parimateks ujujad Susannah Kaul, kes sai IPC maailmameistrivõistlustel pronksmedali 50 meetri vabaltujumises, IPC Euroopa noorte mängude kaks kuldmedalit – 100 meetri ja 400 meetri vabaltujumises ning Robin Liksor, kes sai IPC Euroopa noorte mängudel kaks kuldmedalit – 100 meetri rinnuli- ja 100 meetri liblikujumises ja pronksmedali 200 meetri kompleksujumises.

Aasta treeneriks valiti ujumistreener Õnne Pollisinski.

Eesti Paralümpiakomitee presidendi Monika Haukanõmme sõnul oli lõppenud aasta huvitav ja mitmepalgeline. Aastaid on olnud ujumine paraspordi lipulaev, nii ka sel aastal. Kuid on hea meel uute arenevate alade üle, nagu vehklemine ja curling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles