Päevatoimetaja:
Mati Määrits

Toidupiirkonnaks valiti Pärnumaa

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Tänavu toidupiirkonna tiitlit kandnud Peipsimaa tutvustas kohalikke maitseid aktiivselt.
Tänavu toidupiirkonna tiitlit kandnud Peipsimaa tutvustas kohalikke maitseid aktiivselt. Foto: Sille Annuk / Postimees

Maaeluministeerium valis nelja kandidaadi seast tuleva aasta Eesti toidupiirkonnaks Pärnumaa.

«Pärnumaale viib toidupiirkonna tiitli värskete ideedega hea programm, tugev meeskond ning kogu maakonda kattev plaan siduda tervikuks nii Pärnu linn kui ka väljapoole jääv maapiirkond, toidusündmused ja kohalikud tootjad nii linnas kui ka maal, sealhulgas Kihnu saarel ja Soomaal,» sõnas ministeeriumi Eesti toidu programmi projektijuht Kadi Raudsepp.

«Saaremaa, Läänemaa ja Vana-Võromaa tegid kandideerimisel ära suure ja tunnustamist väärt töö ja me ootame neid aasta pärast taas kandideerima,» lisas ta.

Tagasi üles