Serviti ridades saatsid palli väravasse 12 meest

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored Serviti mängijad särasid väravatega. Sander Sarapuu (pildil punases nr 2) viskas koduklubi eest kokku 6 väravat.
Noored Serviti mängijad särasid väravatega. Sander Sarapuu (pildil punases nr 2) viskas koduklubi eest kokku 6 väravat. Foto: Helin Potter

Teisipäeval, kui Põlva Serviti mängija Hendrik Varul tähistas oma 22. sünnipäeva, kohtus Põlva Serviti kodusaalis HC Viimsi/Tööriistamarketiga. Tegu oli aasta viimase ja hooaja 11. vooru kohtumisega Eesti käsipalli meistriliigas.

Kuigi algus oli tasavägine ning Serviti ülekaal ei paistnud kuskilt, siis ometigi lõppes mäng tulemusega 40 : 19.

Ei hakka spekuleerima, kas nädalavahetuse Balti liiga rasked mängud olid mängijatel veel kontides või eesootav puhkuse periood mängu alguses ei motiveerinud võistkonda aktiivsemalt tegutsema, sest mängu lõpus näitas Serviti ikka seda taset, mis alates sügisesest on Serviti mänge iseloomustanud.

Suureskoorilises mängus ei saanud kätt valgeks vaid väravavahid Eston Varusk ja Jürgen Lepasson ning ääremängija Kristjan Muuga. Väravatega panustasid: Sander Sarapuu 6, Ülljo Pihus 5, Henri Hiiend, Siivo Sokk, Martin Grištsuk, Hendrik Varul 4, Raiko Rudissaar, Anatoli Chezlov, Carl-Eric Uibo 3, Indrek Neeme 2, Roman Aizatullov ja Henri Sillaste ühel korral.

Põlva Servitile saab taas Mesikäpa hallis kaasa elada juba 20. jaanuaril 2018, kui Serviti kohtub HC Tallinnaga.

Eesti meistriliiga 2017. aasta viimased mängud peetakse täna. Nendest ühes kohtub Põlva Coop Aruküla/Audentese esindusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles