Täna tõmbavad sajad inimesed heategevuslikul eesmärgil selga jõulukampsunid

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Toome
Mart Toome Foto: Kanal 2

Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik korraldab sel reedel, 15. detsembril heategevuslikku Jõulukampsuni päeva, millega on oodatud liituma kõik inimesed ja organisatsioonid üle Eesti.

Uudse algatuse eestvedajad soovivad tuua sombusesse talveaega rõõmsat tuju ja rohkem värve ning innustada inimesi tegema jõuluajal head. Selleks kutsutakse kõiki ettevõtteid ja organisatsioone, töö- ja klassikaaslasi, pere- ja sõpruskondi 15. detsembril selga tõmbama jõulukampsunid, postitama lõbusaid ühispilte kampaania Facebooki lehele ja ka üheskoos abivajajaid toetama.

Kampaaniaga on juba liitunud sajad inimesed ning ideega on kaasa tulnud ka Tallinna Linnateatri näitleja Mart Toome. “Heategevus on minu jaoks väga tähtis, sest sa ei tea kunagi, millal sul endal võib abi tarvis minna. Seepärast kutsun üles kõiki inimesi kandma 15. detsembril jõulukampsunit ja toetama abivajajaid,” ütles näitleja.

“Jõulukampsuni päev annab hea võimaluse korraldada oma kollektiivis üks lõbus jõulueelne üritus, mille meeleolu saab jagada piltide kaudu laiemalt. Ja kindlasti võiks sel päeval olla ka heategevuslik eesmärk – näiteks tarbetute jõulukingituste ostmise asemel suunata see raha abivajajatele, kes seda rohkem vajavad“ soovitas Facebookis leviva kampaania eestvedaja, Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse ettevõtluskonsultant Elina Lahesoo. Korraldajate sõnul ei tasu kellelgi toredast ettevõtmisest kampsuni puudumisel eemale jääda – selga võib panna mistahes muu jõuluteemalise riideeseme. Ühispilte oodatakse alates 15. detsembrist Jõulukampsuni päeva Facebooki lehele https://www.facebook.com/joulukampsunipaev.

Heateo osas kutsub Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik inimesi sel aastal toetama MTÜ-d Naerata Ometi, mis abistab puudust kannatavaid peresid ning erivajadusega lapsi ja noori üle Eesti.

Kõige lihtsam viis on neile abiks olla läbi rahalise annetuse:

Saaja: Naerata Ometi MTÜ

Danske Bank EE053300332132960003

Swedbank EE672200221046387155

SEB EE101010220101993019

LHV EE167700771002598797

Pocopay EE679999000010241983

Selgitus: Jõulukampsun

Maakondlikud Arenduskeskused (MAKid) on kõigis maakondades paiknevad

arendusorganisatsioonid, mis pakuvad tasuta nõustamisteenust alustavatele ja tegutsevatele ettevõtetele, kohalikele omavalitsustele, alustavatele ja tegutsevatele mittetulundusühingutele ja sihtasutustele. www.arenduskeskused.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles