Valga vallavolikogu istungil määrati tasud volikogu tööst osavõtjatele

Sirje Lemmik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga valla volikogu
Valga valla volikogu Foto: Sirje Lemmik / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel toimunud Valga vallavolikogu istungil kinnitati volikogu alatiste komisjonide liikmed, kinnitati volikogu liikmete tööst osavõtu eest hüvitiste ja tasude maksmise kord. Kehtestati ka maamaksumäär järgmiseks aastaks.

Paika said ka vallavolikogu tööst osavõtvate aseesimeeste, volikogu liikmete, fraktsioonide ja komisjonide esimeeste vallavolikogu tööst osavõtu eest hüvitused ja tasud. Eelmisel volikogu istungil kinnitati vallavolikogu esimehe palgaks 2400 eurot.

Tänasel volikogu istungil otsustati volikogu aseesimeestele maksta igakuiselt hüvitust  vallavolikogu tööst osavõtu eest  300 eurot. Lisaks määrati tasu volikogu istungite ja komisjonide tööst osavõtu eest volikogu fraktsiooni esimehele  200 eurot, komisjoni esimehele 200 eurot ja volikogu liikmele150 eurot. Vallavolikogu koosseisu mittekuuluvale volikogu komisjoni liikmele määrati tasuks 50 eurot. Kui volikogu liige on korraga mitmel positsioonil, makstakse talle tasu ühekordses ja võimalikest kõrgemas määras. Esitatud eelnõu poolt hääletas 18 volikogu liiget. Otsus jõustub 1. jaanuaril 2018.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles