Tõrva Raadio stardib taas

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Raadio varasem meeskond.
Tõrva Raadio varasem meeskond. Foto: Tõrva raadio

Esmaspäeval, 18. detsembril, stardib järjekorras kaheksas Tõrva Raadio. Seda teeb noortest vabatahtlikest koosnev meeskond 5. jaanuarini. 19 päeva vältav programm on senimaani pikim, mida noored teinud on.

Peatoimetaja Rannar Pargi sõnul on raadio eetrissemineku eel tunda küll ärevust, kuid selles pole midagi üllatavat. «Peatoimetajana on hetkel väga hea tunne, et meeskond on saavutanud mõnusa töökuse ning väikese ärevuse, kuid hetkel kõik sujub,» ütles Park. «Võtame ette meie ajaloo pikima raadioperioodi ja lähme sellele vastu hea meelestatusega. Seega usun, et asjad laabuvad nagu lepase reega.»

Uuel raadioperioodil on tulemas nii mitmeid vanu ja häid kui ka uusi saateid. «Igal hommikul äratab kuulajaid  Tõrva Ärataja. Silmad tasub lahti teha igal hommikul kell 7. Uute saadetena toome päevasesse aega Teatrimaailma ja Filmimaailma. Reisisaates viime kuulajaid erinevatesse reisisihtkohtadesse ning ühe uudse teadussaatena toome programmi Raadioülikooli,» tutvustas peatoimetaja programmi.

Jätkuvalt on õhtud planeeritud erinevate stiilidega muusikasaadetega ning iga päev kestab programm hommikul 7st kuni kella 1ni öösel. Programmist ei puudu ka uudised ning päev läbi kõlab eriilmeline muusika.

Sügisel alustas tööd taas miniraadio huviring. «Novembrist alates on koos käinud 4. kuni 6. klassi lapsed, kellele oleme õpetanud raadiotööd. Nüüd on nende sisustada kolm kahetunnist saadet nimega Miniraadio,» tutvustas peatoimetaja miniraadio huviringi. «Oleme mõelnud tõsiselt järelkasvu peale, et Tõrva Raadio kestaks veel pikalt.» Esimene miniraadio huviring toimus 2015. aasta sügisel ning sellega plaanitakse jätkata ka edaspidi.

Tõrva Raadiot kuuleb 18. detsembrist sagedusel 90,0 MHz Tõrva linnas ja selle ümbruses. Internetist on võimalik raadiot kuulata aadressil raadio.torvanoored.ee. Tõrva Raadiot haldab MTÜ Tõrva Noorte Liit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles