Kontrollijad leidsid pubist maksumärkideta alkoholi

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pubi Seltskond juhataja Teddy Urmeti sõnul pole pubis maksumärkideta alkoholi müüdud. Leitud alkohol kuulus tema sõnul kliendile ja oli mõeldud erapeo jaoks.
Pubi Seltskond juhataja Teddy Urmeti sõnul pole pubis maksumärkideta alkoholi müüdud. Leitud alkohol kuulus tema sõnul kliendile ja oli mõeldud erapeo jaoks. Foto: arhiiv

Maksu- ja tolliameti (MTA) töötajad leidsid Tõrva pubist Seltskond Eesti maksumärkideta kanget alkoholi. Pubi juhataja sõnul kuulus alkohol kliendile.

Amet käis pubi kontrollimas ööl vastu möödunud laupäeva seal toimunud peo ajal.

«Haldusmenetluse käigus kontrolliti alkoholi käitlemist ning tuvastati ka rikkumine. Leiti kanget alkoholi, millel puudusid Eesti maksumärgid. Muud kontrolli detailid, tulemused ja järeldused on maksu­saladus, mida MTA avaldada ei saa. Praegu oleks niikuinii liiga vara detailidest ja tulemustest rääkida,» ütles ameti pressiesindaja Uku Tampere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles