Otepääle saabus saja-aastane mesikäpp

Maa­rius Suviste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP Clubhotel avab Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks karuskulptuuri. «Karu on Otepää sümbol,» ütles juhataja Margus Mäll. 




Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
GMP Clubhotel avab Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks karuskulptuuri. «Karu on Otepää sümbol,» ütles juhataja Margus Mäll. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühajärve ääres asuv GMP Clubhotel kingib ühinenud Otepää vallale ja Eesti Vabariigile 100. sünnipäevaks karuskulptuuri.

Pronkskuju avatakse hotelli juures neljapäeva õhtul. Mesikäpp on valminud sada aastat tagasi Hollandi meistrite valukojas. Ühtlasi tähistab vaatamisväärsus hotelli 10. sünnipäeva.

«Karu on Otepää sümbol,» nentis GMP Clubhoteli juhataja Margus Mäll. Ta lisas, et nüüd on talvepealinnas lisaks üks sümbol, millel oma lugu ning kus saab käia pilti tegemas. «Loodame, et karu jätkab sümbolina ka Otepää suurvallas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles