Noori õpetab oma ala proff

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu noormees, JJ-Street tantsukooli tantsija Markus Tõnissaar on pälvinud tunnustuse ka rahvusvahelistel võistlustel. Noormees jagab oma tantsukogemusi sellest sügisest ka Valga noorte tantsuhuvilistega.
Tartu noormees, JJ-Street tantsukooli tantsija Markus Tõnissaar on pälvinud tunnustuse ka rahvusvahelistel võistlustel. Noormees jagab oma tantsukogemusi sellest sügisest ka Valga noorte tantsuhuvilistega. Foto: Tiit Loim/Lõuna-Eesti Postimees

Valga noorte tantsujuhendaja Markus Tõnissaar pääses hiljuti rahvusvahelisel võistlusel veerandfinaali. Valgas käib Tartu abiturient, kes ise tantsukooli JJ-Street tantsija, huvilisi õpetamas kahel korral nädalas.

Jaan Poska gümnaasiumis õppiv Tõnissaar osales hiljuti Saksamaal ülemaailmsel tantsuvõistlusel European Buck Session 2017, kus tal tuli jõudu katsuda poolesaja tantsijaga. Noormees võistles tantsustiilis krump, kus ta oma vanuseklassis valiti kaheksa parema hulka, mis tõi pääsu veerandfinaali.

«Võistluspaari hindas kolm kohtunikku. Kaks andsid punkti minu vastasele ja kolmas, kes oli ise üks krump’i loojatest, minule. See oli mulle väga oluline. Tegelikult oli poolfinaal käeulatuses. Jäin ise väga rahule, sest osalesin esimest korda taolisel kõrgetasemelistel individuaalvõistlusel. Nii suurel laval ja suure rahvahulga ees võistlemine oli uus kogemus,» rääkis noormees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles