Viimane remonti vajav kool hakkas kolima

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru Kesklinna kooli õpilased eile koolimaja tühjaks kolimas, jõulupühade eel tulevad neile appi ka lastevanemad. Koolipere loodab tagasi kolida täpselt aasta pärast.
Võru Kesklinna kooli õpilased eile koolimaja tühjaks kolimas, jõulupühade eel tulevad neile appi ka lastevanemad. Koolipere loodab tagasi kolida täpselt aasta pärast. Foto: Tomi Saluveer/Lõuna-Eesti Postimees

Võru Kesklinna kooli õpilased ja lastevanemad tulevad vahetult enne jõule appi kolima, et teha ehituse ajaks tühjaks viimane Võrus seni korda tegemata koolihoone. Kesklinna kooli peahoone ja õueala remont algab pärast jõuluvaheaega, maja peaks valmima 2018. aasta lõpuks.

Riigihanke võitis veidi enam kui kahe miljoni euroga AS Semuehitus. Tööde tegemise lepinguline aeg on järgmise aasta 8. jaanuarist 30. novembrini. Sel ajal on kooli õppetöö korraldatud linna eri paigus.

«Aasta pärast samal ajal peaksime remonditud kooli tagasi sisse kolima,» rääkis Võru Kesklinna kooli direktor Kaare Lill. «Väga loodan, et jõulukuuse küünlad saame järgmisel aastal põlema panna juba uues koolihoones.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles