Presidendile kingiti eriline tool

Tomi Saluveer
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrumaal Antslas asuv pehmemööbli tootja Antsla-Inno AS kinkis täna vabariigi presidendile Kersti Kaljulaidile oma Pohjanmaani sarja kuuluva recliner-tugitooli. Tegemist on tooliga, millel mitmesugused lisafunktsioonid, nende seas kiikumis- ja lamamisfunktsioon.

President külastas ettevõtet oma kolm päeva kestval ringsõidul Lõuna-Eestis. Antslas asuv pehme mööbli tootmise ja turustamisega tegelev Antsla-Inno annab tööd 185 inimesele, ettevõtte netokäive on tänavu olnud üle 1,3 miljoni euro kuus. 1996. aastal asutatud mööblifirma toodangu põhiosa läheb ekspordiks.

Riigipea alustas ringsõitu haldusterritoriaalse reformi järel moodustunud uutes ühinenud omavalitsustes eile Valgast. Kolme päeva jooksul kohtub ta Tõrva, Otepää, Antsla, Rõuge ja Valga volikogu liikmete ning kohalike ettevõtjate ja kohaliku elu edendajatega.

Riigipea kohtub täna veel Antsla ja Rõuge volikogude liikmete ja vallajuhtidega ning Rõuge vabatahtlike päästjatega. Homme kohtub ta Valga volikogu liikmete ja vallajuhtidega ning külastab Valga haiglat.

Homme pärastlõunal kohtub president Kaljulaid Valga-Valka piiril Läti presidendi Raimonds Vējonisega, kellega üheskoos külastatakse Valgamaa kutseõppekeskust ning osaletakse seejärel Schengeni 10. aastapäeva tähistamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles