Politsei tutvustab siili ja stalkerit

LEPM
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna prefekt Vallo Koppel märkis, et lahtiste uste päev on hea võimalus kiigata pühade ajal lähemalt politseitöö köögipoolele.
Lõuna prefekt Vallo Koppel märkis, et lahtiste uste päev on hea võimalus kiigata pühade ajal lähemalt politseitöö köögipoolele. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

28. detsembril kutsub politsei kogu perega külastama Lõuna-Eesti politseimaju, et lähemalt tutvust teha korravalvurite töö köögipoolega.

Lahtiste uste päeval on võimalik tutvuda politseinike ja piirivalvurite töiste tegemiste ja töövahenditega. Kurjategijate jälgi aitavad leida kriminalistid, liiklus- ja patrullpolitseinikud kõnelevad oma töistest seikadest ja näitavad lähemalt, mis on «siil» või «stalker». Samuti saab uurida operatiivsõidukite masinaparki mootorrattast konvoibussini ning kuulekust näitavad politsei- ja piirivalveameti teenistuskoerad.

Lahtiste uste päeva juhivad politseimajades kogenud ametnikud, kes jagavad töös ette tulnud seiku, annavad ohutusalast nõu ning vastavad küllatulnute küsimustele.

Lõuna prefekt Vallo Koppel märkis, et lahtiste uste päev on hea võimalus kiigata pühade ajal lähemalt politseitöö köögipoolele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles