Tšellistid ja laulupoiss kostitavad rahvast kontserdiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koos tšellokvartetiga C-Jam on jõulutuuril Tartumaa noor laulutäht Mikk Kaasik, keda kõik muusikahuvilised saavad kuulata juba homme Valga Jaani kirikus.
Koos tšellokvartetiga C-Jam on jõulutuuril Tartumaa noor laulutäht Mikk Kaasik, keda kõik muusikahuvilised saavad kuulata juba homme Valga Jaani kirikus. Foto: Tartu Kontsertkorraldus

Laupäeva õhtul kostitavad tšellokvartett C-Jam ja Tartumaa laulupoiss Mikk Kaasik Valga Jaani kirikus publikut jõuluhõngulise muusikaga.

C-Jamis mängib neli tšellisti: Tõnu Jõesaar, Margus Uus, Levi-Danel Mägila ja Pärt Tarvas. Need on mehed, kes ei karda avardada piire. Nii on nende muusikas ühendatud klassikaline keelpillikvartett, improvisatsiooniline bigbänd, metalne ja kaasakiskuv rokkmuusika ning tundlik ja emotsionaalne tšellokõla.

Ansambliga on jõulutuuriks liitunud 14aastane Lähtelt pärit Mikk Kaasik, kes alustas laulmisega kuueaastaselt. Võite on Mikk koju toonud paljudelt üleriigilistelt ja rahvusvahelistelt lauluvõistlustelt. Noormees mängib klaverit ja kitarri ning esitab kontserdil mõne loo ka täiesti üksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles