Minister ei andnud maavalitsuse maja vallale (1)

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva maavalitsuse tegevuse lõpetamisega jääb suur hoone keset linna pooltühjaks. Sinna võinuks minna vallamaja, aga minister ei ole päri.
Põlva maavalitsuse tegevuse lõpetamisega jääb suur hoone keset linna pooltühjaks. Sinna võinuks minna vallamaja, aga minister ei ole päri. Foto: Arvo Meeks

Põlva vallavanem ja volikogu esimees küsisid riigihalduse ministrilt, kas oleks võimalik saada vallavõimule uuest aastat pooltühjaks jääv maavalitsuse hoone. Minister sellega päri ei olnud.

Kõigepealt saatis riigihalduse ministrile Jaak Aabile (Keskerakond) kirja Põlva volikogu esimees Igor Taro (IRL). Ta kirjutas, et uuest aastast lõpetab tegevuse Põlva maavalitsus, mis tegutseb Riigi Kinnisvara ASi üüripindadel. Samal ajal alustab ühendatud juhtimisega tööd uue maakonnakeskuse  – Põlva valla – vallavalitsus.

Maavalitsuse tegevuse lõpetamisega jääb hoones vabaks ning praeguse seisuga üürilepingutega katmata ligi 800 ruutmeeri jagu kontoripinda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles