Päevatoimetaja:
Arved Breidaks

Raivo Musting: korra aastas viitsin suitsuliha teha

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Raivo Musting
Raivo Musting Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Põlvamaal asuva Külmsoo talu peremehel Raivo Mustingul on tavaks jõuludeks ise liha suitsutada ja jõuluaega rahulikult võtta.

«Jõulud tulevad hästi rahulikult,» kinnitab ta. «Ostan pool siga, panen soola, mul on endal suitsusaun ja korra aastas viitsin ma suitsuliha teha. Teen sellise hea suitsuliha.»

Kui liha on saunas küpsenud ja maha võetud, kütab peremees sauna kuumaks. «Ei ole mõnusamat lõhna suitsusaunas, kui liha on maha võetud. See on nauding,» ütleb Raivo Musting.

Tagasi üles