Valga haigla estakaad sai tõkkepuud

Tiit Loim
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõkkepuud aitavad haigla juhi sõnul tagada, et estakaad oleks erakorralisteks juhtumiteks vaba ning ühtlasi aitab seal parkimise piiramine estakaadi konstruktsiooni säilitada.
Tõkkepuud aitavad haigla juhi sõnul tagada, et estakaad oleks erakorralisteks juhtumiteks vaba ning ühtlasi aitab seal parkimise piiramine estakaadi konstruktsiooni säilitada. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Valga haigla estakaadi ehitustööd on peaosas valmis ning erinevalt varasemast on seal nüüd tõkkepuud. Saabumist ootavad veel invaliidide parkimiskohtade märgistused.

Haigla juht Marek Seer ütles, et tõkkepuud aitavad estakaadi ehk haiglaesise kaldtee erakorralisteks juhtumiteks vabana hoida. Tulevikus saab invaliidil Seeri sõnul tõenäoliselt olema lühiajaliselt võimalus sõita estakaadile, aga ainult sel juhul, kui ta läheb erakorralise meditsiini osakonda.

«Need, kellel vaja haiglasse saada, saavad kindlasti ligi. See reguleeritakse ilusti ära. Korraldame liikluse selliselt, et invaliidide parkimiskohad oleks haiglahoonele võimalikult ligidal ja nad pääseksid haiglasse võimalikult mugavalt. Püsivalt parkida estakaadi peal ei või, et säilitada konstruktsiooni ja seda, et erakorralisteks liikumisteks peab olema estakaad vaba. Me ei tea kunagi, millal juhtub õnnetus,» lausus Seer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles