Noor talent pürib vigastuste kiuste tipu poole

Maarius Suviste
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva käsipallitalent Teele Utsal tunneb end Põlva Mesikäpa hallis justkui oma kodus – siin toimuvad treeningud ja võistlused.
Põlva käsipallitalent Teele Utsal tunneb end Põlva Mesikäpa hallis justkui oma kodus – siin toimuvad treeningud ja võistlused. Foto: Arvo Meeks / LEPM

Teele Utsal, Eesti parim naisjuunior käsipallis, ulatab terekäe, kui Põlva Mesikäpa hallis kokku saame. Püha ristivägi – mis nüüd juhtus?! Tema paremal pöidlal, viskekäel, on valge side ümber.

«Kips,» ütles pöialt näidanud Põlva käsipallitalent Teele Utsal (18), kes võib täiesti vabalt ühes mängus visata 10–20 väravat – suure osa kogu võistkonna väravatesajust.

Too õnnetus juhtus hiljuti ühel võistlusel Põlvas. Vastane tõmbas kuidagi tema pöidla nii hullusti ära, et pärast võistlust kiirabis pandud diagnoos oli selge: kinnine luumurd. Võib vaid ette kujutada seda valu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles